دمپر هوا در واقع به چهارچوب‌های دریچه مانندی اتلاق می شود که نقش کنترل کننده‌ی ورود و خروج هوا را بر عهده دارند. از همین رو با عنوان دریچه هوا نیز در صنعت معرفی می‌شوند. انواع دمپر هوا البته وظایف دیگری مانند:

  • خاموشی در هنگام آتش سوزی (و ممانعت از انتشار آتش) و
  • کنترل خروج دود از دودکش و بوهای ناخوشایند،

را نیز بر عهده دارند. به‌عبارت دیگر دمپرها یا دریچه های هوا، وسیله ای برای تنظیم یا قطع و وصل جریان هوا به سیستم کانال بوده و باید به این اصل مهم اشاره نمود که اصلی ترین وظیفه‌ی دمپر، همان کنترل ورود و خروج هواست. نکته‌ی مهم دیگر در رابطه با این تجهیزات، نوع کانال هوای ما در محل پروژه می باشد. به همین دلیل در ادامه به بررسی انواع دریچه های هوای damper خواهیم پرداخت. تجهیزاتی که در انواع مدلهای خود، به شما قابلیت محدودسازی جریان هوا برای ورود و خروج به هریک از فضاها را می‌دهند.

انواع دمپر هوا بر اساس مکانیزم عملکرد

دریچه هوا

در حالت کلی ما دو نوع دریچه هوا داریم:

  • دمپر دستی بین کانال های گرد (نوع مکانیکی یا دستی)
  • damper اتوماتیک بین چهار کانال (دریچه هوای خودکار)

بطور کلی damper هوا یا ورود و خروج هوا را قطع میکند؛ و یا آن را بصورت دلخواه تنظیم می نماید. قطعات تنظیم کننده‌ی این سیستم، وظیفه برقراری شدت جریان هوا را بر عهده دارند. ضمن اینکه قطعات قطع و وصل نیز موجب باز یا بسته شدن کامل کانال هوارسانی خواهند شد. این فرآیند میتواند بصورت دستی توسط افراد و یا توسط سیستمهای خودکار این تجهیزات، صورت پذیرد. درادامه در خصوص انواع دمپر هوا، کاربرد هر کدام در صنعت و چگونگی نصب آنها، راهنمایی لازم قرار داده شده است.

جنس بدنه دمپر هوا

نوع و جنس ساخت بدنه‌ی دمپرها با هم تفاوت دارد. چراکه باید برای هر محیط و هر نوع نیاز متفاوتی، دریچه‌های متناسبی نصب شود. برخی از پر کاربردترین و مطرح‌ترین جنس های بدنه دمپر ها عبارتند از:

  1. دریچه هوای فولادی با بدنه ضد زنگ
  2. جنس بدنه فولاد از نوع کربنی
  3. دمپرهای با ورق گالوانیزه
  4. damper چوبی
  5. دریچه هوا پلیمری
  6. دریچه‌های هوای آلومینیومی
  7. دمپر استیل

دمپرها از نظر کاربردی شاید شبیه به هم باشند. اما از نظر نوع تیغه و پره های تعبیه‌شده در انها، تفاوت های زیادی دارند. تفاوتهایی که بسته به نحوه قرارگیری تیغه ها در این تجهیزات، در دو نوع قابل تشخیص هستند:

  • دریچه‌های هوایی که باید تیغه ها در انها، بصورت موازی روبروی هم قرار بگیرند.
  • دمپرهای پیچ خم کدهای 7 و 8. (پره ها بصوت وارونه روبروی هم قرار می گیرند)

بطورکلی دررابطه با انواع جنس های بدنه فوق میتوان گفت که که damper های پلیمری با قابلیت ضدزنگی و وزن سبک، دارای قیمت بسیار مناسبی هستند. مدل‌های گالوانیزه ای نیز گونه ای از دمپرهای پرطرفدار هستند. زیرا هم مقاوم بوده و هم با روکش لعابی، در برابر اکسایش مقاومت خوبی دارند. همچنین باید گفت:

قیمت دمپر گالوانیزه ای بسیار مناسب است. اما بی شک لقب گران قیمت ترین دریچه هوا، متعلق به مدلهای استیل است. تجهیزات damper air از جنس استیل گرچه بسیار مقاوم و ضدزنگ هستند. ولی بدلیل وزن بالا و قیمت زیاد، گاهاَ شاهد امتناع کارفرمایان از خرید آنها هستیم.

انواع مدل باز و بسته شدن دمپرها

بلحاظ نوع باز و بسته شدن دریچه های هوا، این تجهیزات به سه گونه‌ی کلی قابل تقسیم بندی هستند:

  1. دمپر دستی یا پنوماتیک دستی. (تمامی فرآیندهای عملکرد و باز و بسته شدن در این نوع تجهیزات، بصورت دستی و مکانیکی صورت می‌پذیرد. لذا باید دقت بیشتری را بکار بگیرید.
  2. دمپرهای برقی
  3. دریچه هوا با استفاده از محرک‌ها. (حرکت و باز بسته شدن تیغه بوسیله نیروی محرک باد صورت می گیرد. باز و بست در این مدلها، بسیار ساده و راحت می باشد)

دمپر اتوماتیک

دمپر اتوماتیک

گونه ای از دریچه های هوا هستند که بسته به شرایط، تنظیمات مربوط به کنترل جریان هوا و محدودسازی انتقال آنها به نقاظ مختلف فضا، انجام می‌پذیرد. مسلماَ با توجه به هوشمندی بیشتر، قیمت دمپر اتوماتیک گرانتر از دریچه های هوای دستی می باشد. یکی از قطعات مهم بکاررفته در دریچه هوای اتوماتیک (automatic damper)، «ترموستات» است. ترموستات هایی که با تابلوی برق در مدلهای اتومات در ارتباط بوده و با سنجش شرایط فضایی، به محدودسازی و کنترل جریان هوا می‌پردازند.

نکته: باتوجه به باز و بسته شدن خودکار، سهولت استفاده از این تجهیزات بیشتر است. (در مقایسه با دمپر دستی)

دمپر دستی

دریچه هوای دستی

برای ساخت دمپر دستی باید از ورق های آلومینیوم یا گالوانیزه استفاده نمود و برای تنظیم باید از اهرم های متصل به تیغه های دریچه هوا، کمک گرفت. زیرا جابجایی اهرم ها سبب:

  • تغییر حالت تیغه ها
  • و تغییر حرکت به سه شکل «کاملا بسته»، «نیمه باز» و «کاملاَ باز»،

می شود. این سه حالت در هر موقعیتی مناسب بوده و بر اساس شرایط جوی محیط، قابل تنظیم است. مسلماَ مهمترین مشخصه دریچه هوای دستی، استفاده از دست برای کنترل میزان ورود و خروج جریان هواست. بطوریکه در این مدلها خبری از تنظیمات خودکار نخواهد بود؛ اما با اینحال بسیار پراستفاده هستند. بلحاظ مشخصات فنی دمپر دستی، میتوان به 3 مورد پراهمیت زیر اشاره داشت:

  1. جنس بدنه دریچه هوای دستی (damper) غالباَ از فولاد گالوانیزه، فولاد ضد زنگ و آلومینیوم انتخاب می‌گردد.
  2. شکل تیغه های دولایه ای این دمپرها، بصورت دورانی می باشد.
  3. نوع تیغه استفاده شده در این دمپرهای دستی، «تک لایه» و با «هندسه V شکل» می باشد.

کاربرد دریچه هوا دستی

دمپر دستی بهترین راهکار برای تنظیم هوا یا توقف هوا به درون کانال های هوایی می باشد. نکته مهم اینجاست که دمپرها میتوانند بین خطوط کانال کشی و یا در بین کانال‌ها نصب شده و ورود هوا به مجاری را متوقف نمایند. نصب دریچه هوا، البته فقط برای خروج گرد و غبار یا ذرات معلق نیست. بلکه میتوان برای خروج و تنظیم:

  • هوای گرم در فصول سرد سال و
  • هوای سرد در فصول گرم سال،

نیز از این تجهیزات بهره گرفت و تمامی مجاریهای عبور جریان هوا را تحت کنترل قرار داد. بدینوسیله از خروج بی رویه انرژی به محیط بیرون جلوگیری می شود. دمپرهای دستی برای کنترل و تنظیم و یا باز و بسته نمودن کامل مجرای روشن عبور هوای ورودی و خروجی، استفاده میگردند. ضمن اینکه توجه داشته باشید:

  1. با این دریچه های هوا می توان سرعت جریان هوا را به صورت دستی و بسته به اختیارتان، تنظیم نمایید.
  2. این دمپرها می‌توانند در مسیر کانال اصلی قرار گرفته و یا همچنین در مسیرهای جانبی نصب شوند.

دریچه هوای خانگی (damper house)

دریچه هوای خانگی

در فصول گرم تابستان و سرد زمستان، از جهت اینکه هوا به شدت گرم یا سرد می شود، مشکلاتی برای ساکنین ساختمان (افرادی که در منازل زندگی می کنند) بوجود می آید. اگر احساس کنید دمای اتاق شما مناسب نیست و بیش از حد تفاوت دمایی ایجاد شده است، مطمئنا دمپر های دریچه کانال شما دچار نقص شده است. بدین منظور که بری تنظیم دمای اتاق، باید دمپر را متناسب با دمای مدنظرتان (دمای مطبوع‌تان) تنظیم کنید. این کار از آن جهت مهم است که هنگام تغییر دمای بیرون، هوای محیط داخل تغییر زیادی نکند.

تمامی این توضیحات البته درحالتیست که دمپر کانال هوای شما بصورت دستی باشد. ولی اگر دریچه هوا بصورت اتوماتیک نصب شده باشد، تنظیمات خودکار با برق صورت می‌پذیرد. یعنی کاملاَ متناسب با سنسورهای دمایی نصب شده بر روی دمپرها. همانطور که گفته شد برخی از damperها دستی هستند و نیاز به تنظیمات منوآل (یا دستی) دارند.

دیگر کاربرد های air damper

دمپر ها از اساسی‌ ترین تجهیزات برای کنترل جریان هوا محسوب می‌شوند. نه فقط در منازل، بلکه در انواع کاربری هایی نظیر:

  • بیمارستان ها،
  • هتل ها،
  • ساختمان ‌های بزرگ تجاری،
  • آشپزخانه های صنعتی، فست فود ها و فودکورت ها،
  • مراکز سلف سرویس
  • نیروگاه ‌ها،
  • صنایع نفت و گاز
  • پالایشگاه های پتروشیمی
  • آزمایشگاه های صنعتی و دارویی
  • صنایع غذایی و لبنی و محل های استقرار ادوات صنعتی مانند پاستوریزاتور شیر،
  • کارخانجات تولید سنگ طبیعی و مصنوعی و سنگ بری های سربسته

و سایر صنایع نیز از دمپرها استفاده می‌شود. بنابراین دریچه های هوا با توجه به کارکرد قدرتمندشان در خارج ‌سازی هوای آلوده، طیف گسترده‌ای از کاربری ‌ها را شامل می ‌شوند.

نحوه عملکرد دمپر هوا

نحوه عملکرد دمپر هوا

مسلماَ در هیچیک از تجهیزات صنعتی، شیوه عملکرد و مکانیزم کارکرد مدلهای دستی و اتومات یکسان نخواهد بود. مسئله ای که در رابطه با عملکرد دمپر اتوماتیک و دستی نیز صدق میکند:

  1. شیوه عملکرد دریچه هوا مکانیکی (دستی):

اگر شما بوسیله اهرم، کانال هوایی را باز و بسته کنید، پس دمپر شما دستی – مکانیکی می باشد. مدلهای دستی اکثرا در قنادی ها و سالن های بدنسازی استفاده می شوند. میزان باز و بسته‌شدن جریان عبوری هوا در این تجهیزات به هر اندازه ای که بخواهید، بصورت دستی صورت می‌پذیرد.

  1. دمپر اتوماتیک:

هر دمپری که بوسیله قدرت موتور (به گونه خودکار) و بصورت پنوماتیک کار کند و در تنظیم جریان هوا دخالت مستقیم داشته باشد، دمپر اتوماتیک یا خودکار نامیده می شود. بعبارتی شیرهای برقی، قطعاتی شبیه به دمپرهای اتوماتیک هستند که برای کنترل هوا مورد استفاده قرار میگیرند. کارکرد این سیستم بدین صورت است که:

باید سیم پیچ شما استوانه ای بوده و قطر آن از طول آن کمتر باشد تا با عبور جریان برق از این سیستم، میدان مغناطیسی مناسبی ایجاد شود. شرایط محیطی فضا با کالیبره کردن زاویه جریان هوا توسط سیگنال هایی که از محرک یا ترموستات به دمپر اتوماتیک ارسال می شود، تهویه مطبوع را تنظیم می کند.

این نوع دریچه های هوا بیشتر در کارخانجات صنعتی و تمام اتوماتیک استفاده می شوند. کاربری هایی که دقت زیادی در خروج و ورود هوا به محیط دارند.

افزایش راندمان دریچه هوا دستی

بهترین راه برای بهره بردن از نهایت کارایی یک دمپر هوا، بکاربردن چند راهکار مهم است که ما قصد داریم در ذیل این سطر، به آنها اشاره داشته باشیم:

  • استفاده از نوار استیل، بهترین راهکار برای آب بندی بین فواصل نصب دریچه با کانالهای هواست. بطوریکه با این کار، انرژی صرف‌شده برای بیرون رفتن هوا کمتر شده و خروج هوا بدرستی انجام می‌پذیرد.
  • درزگیری با نوارهای لاستیکی، مناسبترین راه و البته ارزان ترین انتخاب برای کاهش نشت هوا به بیرون می‌باشد. چنانکه از میزان هدر رفتن هوا به منظور تنظیم افت فشار، جلوگیری می کند.
  • زمانی می توان جریان هوا را به درستی قطع نمود که تیغه های دمپر، بصورت موازی روبروی هم قرار بگیرند.

انواع کانال مورد استفاده دمپر هوا

نحوه نصب و راه اندازی دمپر بین انواع دریچه های هوا میتواند با توجه به:

  • نقش عملکردی،
  • ویژگیهای کارکردی و
  • فرم کانالها،

متفاوت باشد. ازهمین رو انواع دمپرهای تعادلی، مدلهای ضدآتش (ضد حریق)، دریچه های بینابینی، کانالهای دایره ای و… در بازار در دسترس خواهد بود. درادامه بطور اجمالی ویژگی های هریک از این تجهیزات را از نظر خواهیم گذراند.

1. خرید دمپر بین دریچه هوا

مدل های فوق فقط عملیات:

  • کنترل جریان هوا
  • یا قطع ورود و خروج هوا در کانال

را انجام داده و اکثرا در مراکز بهداشتی، مجتمع‌های توریستی – تفریحی، مجتمع های تجاری ازجمله هایپر مارکت ها و سایر مراکز صنعتی بزرگ زیاد کاربرد داشته و نصب می گردند. دلیل این امر بهینه کردن ورود و خروج هوای سالن به بیرون برای تهویه مطبوع بهتر هوا در فصول گرم و سرد است. عاملی که موجب جلوگیری از هدر رفتن انرژی گرمایشی در سرما و سرمایشی در فصل تابستان می شود.

2. دمپرهای بازدارنده آتش سوزی

دمپر بازدارنده آتش سوزی

این دسته از دریچه های هوا (fire damper) بهترین راهکار برای جلوگیری از آتش سوزی های زیاد در ساختمان یا مجتمع بوده و به نوعی عامل دفع حریق می باشند. درحقیقت بعنوان بازدارنده آتش برای جلوگیری از گسترش آتش در داخل مجرای هوا، استفاده می شوند. (بازدارندگی در برابر انتشار حریق از یک منطقه به منطقه دیگر؛ یا از زونی به زون دیگر).

3. دمپر تعادلی (دریچه هوای تعادل)

دسته سوم این سازه های هوایی، دریچه هوای متعادل کننده یا دمپر بالانس نیز نامیده می شوند. شیوه عملکرد این تجهیزات دقیقا مشابه شیر یکسو جهت یا یکطرفه می باشد. بصورتی که جریان هوا نباید به سیستم کانال بازگردد. مرسوم ترین حالت کاربرد این دمپرها، استفاده از آنها در اتاق‌های دیزل ژنراتور است. از مهمترین موارد استفاده از این دریچه های هوا، میتوان به:

  • پتروشیمی ها. (پالایشگاه‌های پتروشیمی سنگین با درصد هوای راکد بالا و ذرات شیمیایی گسترده‌ی معلق در فضا)،
  • آزمایشگاه های بزرگ و صنعتی،
  • صنعت تولید مواد پلی اتیلنی و
  • فازهای صنعتی در جنوب کشور و…

اشاره داشت. درواقع به جرئت میتوان اذعان نمود که بهترین کاربریهای متناسب دمپر تعادلی، اینگونه مراکز صنعتی سنگین می‌باشند.

قیمت دمپر

موارد کاربرد بالانس دمپر هوا

در فن های دیواری باید از دمپر بالانس استفاده نمود که با نام دمپرهای بادی (آکسیال – دیواری) هم در بازار به فروش می روند. هنگامی که فن روشن می‌شود، پره های آن جهت انتقال هوا به بیرون از هم باز می شوند. زمانی هم که فن خاموش شود، پره ها روی هم قرار می گیرند و بسته خواهند شد. بدلیل اهمیت سبک بودن تیغه ها در این نوع air damper، پره ها معمولاَ از جنس:

  • آلومینیوم
  • یا متریالهای پلیمری،

ساخته می شوند. معمولا از این نوع دریچه های هوای بالانسی (balancing air damper) در پشت فن هواکش ها و بر روی نما استفاده می‌کنند. هنگام شروع به کار فن، پره‌ها به‌صورت اتوماتیک باز شده و هوای داخل را به بیرون منتقل میکنند. ضمناَ بعد از قطع عملکرد فن نیز بصورت خودکار بسته می شود و با بسته شدن پره های این دمپر (همزمان با خاموش شدن فن)، دو مسئله رخ میدهد:

  • هم از اتلاف هوای مطبوع داخل جلوگیری می گردد؛
  • و هم از ورود و خروج اشیا، پرندگان، حشرات و دیگر موجودات به داخل کانال ممانعت می شود.

تیغه‌های بالانس دمپرها

اگر شما از تیغه های آلومینیومی برای تولید «بالانس دمپر» استفاده کنید، بصورت قطعی:

  • کارایی دریچه هوای موردنظر و
  • عمر اقتصادی این سازه نسبت به سایر متریال ها،

افزایش پیدا خواهد کرد. برخی از جنس ها همچون آهن به دلیل سنگینی آنها، خیلی مورد استفاده قرار نمی گیرند. بطوریکه اگر از متریال های سنگین تری مثل آهن و گالوانیزه و یا با ضخامت های بالاتر آلومینیوم استفاده شود، وزن پره ها به تبع بیشتر می گردد. و درنتیجه فشار مورد نیاز پشت دمپرها، برای باز کردن پره ها نیز بیشتر خواهد شد. بایستی بدانید که با سنگین کردن پره‌ها، میتوان تعیین کرد که این قطعات در چه فشاری قادرند باز شوند. البته بوسیله این مکانیزم می توان در فضای پشت دمپرها، فشار مثبت ایجاد کرد. توجه داشته باشید که:

بالانس دمپر ها به خاطر وزن سبک پره ها با مکانیزم وزنه ای یا ثقلی، باعث می شود که مسیر هوا در جهت مورد نظر یک طرفه شود. بنابراین از برگشت هوا جلوگیری خواهد شد. این خاصیت یکطرفه بودن جریان هوا، هنگام ذخیره انرژی بسیار کمک کننده ظاهر میشود.

مدلهای دریچه هوای بالانسی در فضاهایی مانند:

  • اتاق های دیزل ژنراتور،
  • دهانه خروجی اگزاست فن ها،
  • خروجی رادیاتورها و…

استفاده شده و البته امکان نصب توری، پشت بالانس دمپرها نیز وجود دارد.

4. دمپر دستی کاملاَ بسته

انواع دریچه هوا دستی کاملاَ بسته، از ورق 5 میلیمتر برای سبکتر شدن هوابندهای دستی استفاده میکنند. اینگونه تجهیزات دارای هزینه کم و قیمت ارزانتری نسبت به سایر دمپرها هستند. بهترین راه برای تنظیم میزان ورود و خروج هوا از کانال، استفاده از دمپر کاملا بسته می باشد. دریچه‌هایی که به صورت دستی قابل تنظیم هستند. البته باید ضخامت تیغه ها زیر 5 میلیمتر باشد تا بصورت آیرودینامیکی هوا عبور کند.

5. دریچه هوای کانال دایره ای میانی

زمانی که کانال کشی برای هوادهی انجام می شود، بایستی دقت کرد که در صورت دایره ای بودن کانال هوا، حتما باید دمپر هوای هم بصورت دایره ای باشد. بخصو بدین جهت که در هنگام نصب و راه اندازی دریچه هوا، دچار مشکل نشوید. البته این دمپرها باید بصورت بین کانالی باشند. معمولاَ سرعت خروج هوای راکد از این گونه تجهیزات و با توجه به دایره ای بودن مقطع، بیشتر از سایر اشکال مقاطع است. آشپزخانه های صنعتی از جمله‌ی مهمترین موارد نصب کانال های دایره ای به جهت:

  • خروج دودها،
  • بوهای نامطبوع
  • و هوای راکد ناشی از پخت و پز،

به شمار می‌روند.

6. دمپر فشاری (Dampier Louvre)

در مناطقی که بارش برف و باران زیاد است، از این دمپرها استفاده می کنند. همچنین برای جلوگیری از ورود پرندگان به کانال های هوای ساختمان، کاربرد های ویژه ای دارند. هدف از این کار، گردش هوای بالا برای جریان هوای تازه است. لوورها با توجه به وجود منافذ کوچکتر، از ورود گرد و غبارها، اشیای پرتابی معلق در هوا و همچنین طیور به درون کانال ها جلوگیری میکنند.

لوور همچنین بمنظور واردسازی جریان هوای خنک به درون انواع برج خنک کننده، نقش غیر قابل انکاری دارد. جنس لوورهای برج خنک کننده معمولاَ از فایبرگلاس انتخاب می شود. چراکه همواره در معرض بارانهای اسیدی و اشعه های خورشید قرار دارند و در صورت عدم انتخاب متریال مناسب برای آنها، پوسته پوسته می شوند. درنتیجه روند ورود هوای خنک به درون برج و خنکسازی سیالات داغ صنعتی، با اختلال روبرو خواهد شد.

انتخاب دمپر هوا

خرید دمپر هوا

هنگام انتخاب دمپر هوا بایستی به مسائل مختلفی توجه داشت. زیرا در صورت عدم توجه کافی، هزینه های خرید دریچه هوا بیهوده می شود. به‌همین دلیل بایستی به پارامترها و مولفه هایی نظیر:

  • نحوه پخش هوای خروجی از دمپر
  • نوع و چگونگی کانال های متصل به آن،
  • نحوه و جنس اتصالات کانال،
  • جفت بودن دمپرها روی کانال هوا،
  • مدل دریچه هوا بلحاظ کارکرد،
  • اندازه و چارچوب تیغه ها
  • میزان افت فشار و
  • ضمناَ ایجاد بالانس تهویه هوای مناسب

و… را بررسی نمود و اقدام به انتخاب دمپرهوای مناسب برای مکان مدنظر (با بهترین کارایی) کرد. ناگفته نماند که مواردی همچون: افت فشار، کارکرد دمپرها در شرایط مختلف آب و هوایی، افزایش راندمان و کاهش هزینه ها نیز حائز اهمیت است.

نوع و شکل تیغه دمپر هوا

هنگام ساخت تیغه دمپر چندین نکته حائز اهمیت را باید در نظر بگیریم:

  • زاویه شیب تیغه دریچه هوا

بدین صورت که جهت تهویه و تلاطم جریان هوا، تاثیر مستقیمی بر شیب زاویه تیغه دارد.

  • هوابند بودن تیغه ها

استفاده از نوار آب بندی، بهترین راهکار برای هوابند کردن تیغه ها می باشد. نوع نوار با توجه به نوع دمپر، میزان آب بندی و چگونگی آب بندی تیغه ها انتخاب می شود.

  • جنس تیغه‌ی مورد نظر

دوام و کیفیت تیغه‌ها، مشخصاَ در دستیابی به عالی ترین و ماندگارترین میزان کارکرد دمپرها موثر می‌باشد. لذا به جنس تیغه ها و ضد زنگ و ضدضربه بودن آنها توجه نمایید. پلیمرها با توجه به سبکی و امکان دریافت حداقل انرژی برای به چرخش درآوری آنها، گزینه‌ای مناسب هستند.

خرید دمپر هوا از برترین تولید کننده

مجموعه سازآب را به جرئت میتوان از برترین و بهترین تولید کنندگان کشور و غرب آسیا نامید. چنانکه سالهاست این مجموعه با تولید انواع تجهیزات صنعتی از جمله دمپر هوا در مدلهای متنوع، به یکی از قطب های موثر تولید و صادرات صنعتی کشور بدل شده است. ارائه محصولات باکیفیت، تنوع در تولید، ارائه بهترین قیمت های دریچه هوا و دیگر تجهیزات صنعتی و حذف واسطه ها، عرضه محصولات همراه با کاتالوگ، ضمانت نامه و خدمات پس از فروش و…، همه و همه برگ های زرینی‌ست که در دفتر تلاشهای گسترده‌ی مجموعه سازآب نقش بسته‌اند.

بدین منظور برای کسب آگاهی های لازم از خرید دمپرها (damper)، انواع مخزن استیل، مخازن فایبرگلاس، پاستوریزاتور و سایر ادوات صنعتی، میتوانید با استفاده از شماره های درج شده، با کارشناسان زبده و کارآزموده‌ی گروه صنعتی سازآب ارتباط برقرار نمایید.

تلفن تماس:  09123837042 – 02188571656

نشانی دفتر اصلی: تهران ، بلوار دریا ، خ مطهری جنوبی ، نبش 26 ، ساختمان 7.

آدرس کارخانه: قزوین – شهرک صنعتی کاسپین – بلوار مبتکران – پ 68.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *