مخزن استیل یکی از انواع مخازن نگهداری سیالات میباشد که در مقاصد خاص بسیار مورد توجه واقع شده است. مخازن استیل اعم 304 یا 316 و تکجداره، دوجداره یا سه جداره همچنین با کاربردهای نگهداری شیر، عرقیجات گیاهی، لبنیات، اسید، الکل و هر سیالی که دمایی بالاتر از 100 درجه داشته باشد و درون مخازن پلی اتیلن قابل نگهداری نباشد کاربردهای فراوانی دارند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
صنایع مختلف جهت انجام پروسههای مورد نیاز خود و همچنین دپوی مواد اولیه و نگهداری محصول نهایی به مخازن نگهداری یا Storage tanks احتیاج دارند. اینکه این مخازن از چه جنسی یا به چه شکلی باشند بستگی به نوع مواد مورد بهره برداری آن مجموعه باز میگردد.
از انواع این مخازن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- مخزن فلزی با ورق فولادی (ورق سیاه)
- مخزن گالوانیزه
- مخزن استیل
- مخزن پلی اتیلن
- مخزن فایبرگلاس
- مخزن پلی پروپیلن
- مخزن تیتانیومی
سازنده مخزن استیل
در ادامه به معرفی شرکت سازآب بعنوان یکی از بهترین و قوی ترین شرکتهای سازنده مخزن استیل میپردازیم.
استنلس استیل، آلیاژی از فولاد میباشد که باید دارای حداقل 11 درصد کروم و حداکثر 2 درصد کربن در ترکیبات خود باشد. کروم خاصیت ضد خوردگی و ضدزنگ زدگی را به فولاد معمولی اضافه مینماید. وجود کروم در ترکیب استیل باعث ایجاد لایه نازکی بروی استیل هنگام خوردگی میگردد که این لایه سبب جلوگیری از خوردگیهای بعدی در سطح فولاد میگردد. در خواص استیل آمده است “آلیاژِی است از فولاد که بر خلاف فولاد معمولی درمقابل هوا، رطوبت زنگ نمیزند تا جایی که برخی ردههای آن در مقابل اسیدهای بسیار قوی مقاوم میباشد”.
کاربردهای مخزن استیل
مخزن استیل همانطور که پیشتر هم به آنها اشاره شد در کاربریهای مختلفی برای نگهداری سیالات مورد استفاده قرار میگیرد. در ذیل به کاربرد مخزن استیل در صنایع مختلف میپردازیم و به شما خواهیم گفت که چه سیالاتی در داخل آنها نگهداری خواهد شد:
- در کارخانجات تولید نوشیدنیهای صنعتی
- استفاده از مخزن استیل در رستورانها و هتلها جهت گرم نگه داشتن غذا
- در پتروشیمیها و پالایشگاهها
- در بیمارستانها و آزمایشگاهها و مراکز تولید مواد دارویی
- کارخانجات فراوری مواد غذایی
- صنایع بسته بندی و تزریق پلاستیک و…
- در سردخانهها مواد غذایی و یا مراکز تغسیل
انواع سیالات قابل نگهداری در مخزن استیل
- شیر و خامه و…
- نفت و گاز
- مواد دارویی
- گلاب
- روغن
- مواد آرایشی از قبیل رنگ موها، لاک و جلادهندهها و…
- نگهداری کود مایع و انواع کنستانتره
- عسل
- آب نوشیدنی
- انواع آبمیوههای طبیعی و اسانس دار
- انواع اسید
انواع ورق استیل مورد استفاده در ساخت مخازن استیل
ورق استیل مورد استفاد در ساخت انواع مخازن استیل در حالت کلی به سبب ویژگیهای شیمیایی و متالوژیکی به دو دسته تقسیم میشود:
- ورق استیل آستینیتی
- ورق استیل فریتی
ورق فولاد ضد زنگ آستینیتی از لحاظ مقاومت در برابر خوردگی و خواص مکانیکی بسیار قوی و مقاوم میباشد و بر نوع فریتی آن برتری دارد. اما یک ایراد وارد بر ورق استیل آستینیتی در ساخت مخزن استیل این است که بشدت مستعد ترک خوردگی تنشی هستند.
مخازن استیل ساخته شده از ورق استیل دوبلکس
این نوع فولاد ضد زنگ شامل ترکیبی از ساختارهای متالورژی ورق استیل آستنیتی و فریتی است. همانطور که گفته شد فولاد ضد زنگ آستنیتی از نظر مقاومت در برابر خوردگی و خواص مکانیکی بسیار برتر از فریتیک است. با این حال، آنها بسیار مستعد ترک خوردگی تنشی هستند. ترک خوردگی تنشی زمانی اتفاق می افتد (ترک زمانی پخش میشود) که مواد در معرض محیطی بسیار خورنده قرار بگیرند. این میتواند منجر به خرابی ناگهانی مواد شکل پذیر شود. یک ساختار متالورژی فریتیک در برابر ترک خوردگی تنشی مقاوم است. با ترکیب فاز فریتیک با فاز آستنیتی، مقاومت بیشتری در برابر ترک خوردگی تنشی بدست می آید.
این نوع از ورق استنلس استیل برای مخازن استیلی بمنظور استفاده در محیط ها و مایعات فرآیند حاوی کلریدها مانند آب برای مصارف خانگی مناسب است. ورق استیل دوبلکس حاوی 20 تا 28 درصد کروم، 2 تا 5 درصد مولیبدن و 5 تا 8 درصد نیکل است. داشتن محتوای کروم و مولیبدن بیشتر باعث میشود فولادهای ضد زنگ دوطرفه در برابر خوردگی و مقاومت مکانیکی بالاتری داشته باشند. در مقایسه با 316، استفاده از ورق استیل دوبلکس در ساخت مخزن استیل به دلیل محتوای کمتر نیکل و استحکام بیشتر برای ضخامت مشخص، ارزانتر است و امکان استفاده از صفحات یا ورقهای نازک را می دهد. محبوبترین نوع ورق استیل دوبلکس استاندارد، استیل 2205 است.
انواع آلیاژ استیل
در مباحث دقیق علمی برای استیل بیش از 100 نوع آلیاژ تعریف شده است که هر کدام دارای خواص یونیک برای خود میباشد و درصد خاصی از کروم و نیکل را دارا می باشند. در اینجا آلیاژهای اصلی و پرکاربرد استیل را برای ساخت مخزن استیل بررسی مینمائیم که در نهایت آلیاژهای 304 و 316 را به صورت تخصصی برای بحث ساخت مخازن نگهداری سیالات مورد بررسی قرار دهیم.
گریدهای اصلی استنلس استیل
استیل آلیاژ سری 200
آلیاژ سری 200 بر خلاف سایر آلیاژ ها و خواص اصلی استیل در مجاورت رطوبت دچار زنگ زدگی میگردد که در اصطلاح به آن استیل بگیر می گویند معروف ترین آلیاژ آن سری 201 میباشد.
استیل آلیاژ سری 300
دسته ی عظیمی از آلیاژهای استیل را شامل شده که به آن استیل نگیر یا غیر مغناطیسی گفته میشود و سری 304 و 316 جزو این دسته میباشد.
استیل آلیاژ سری 400
آلیاژ سری 400 استیل نیز به استیلهای بگیر یا مغناطیسی معروف میباشند. در مورد بگیر بودن یک استیل میتوان گفت علت در نبود نیکل بین ترکیبات آلیاژ میباشد که در نتیجه آن ورق مورد نظر جذب آهن ربا میشود.
در اینجا به معرفی گریدهای مصرفی در تولید مخزن استیل میپردازیم:
استیل گرید 304
استیل با گرید 304، پرکاربردترین و عمومیترین نوع استیل در جهت ساخت مخازن نگهداری سیالات میباشد که جزو فولادهای ضد زنگ آستنیتی محسوب میگردد.
مواد تشکیل دهنده استیل 304
- کروم
- نیکل
- منگنز
- سیلیکون
- کربن
- آهن
این رده از استیل دارای 8 تا 10 درصد نیکل و حدود 18 تا 20 درصد کروم میباشد.
استیل 304 کاربردهای فراوانی دارد. علت این امر ضد خوردگی بودن و مقاومت بالای آن است که به همین جهت در اغلب صنایع غذایی، آشپزخانههای صنعتی، داروسازی ها، صنایع نظامی و کلیه صنایع حساس مورد استفاده قرار میگیرد.
ویژگیهای استنلس استیل گرید 304
این نوع ورق در بازار به آلیاژ پایه معروف میباشد که دارای ترکیباتی شیمیای با مقادیر مختص خود میباشد و نسبت به گرید 16 در برخی موارد ضعیفتر عمل میکند و لازم به ذکر است که نیمی از تولیدات استیل دنیا از نوع گرید 304 میباشد.
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی استنلس استیل گرید 304
- حاوی 18 درصد کروم، 8 درصد نیکل و 0.08 درصد کربن میباشد.
- عدم سخت شدن بواسطه گرمادهی
- مقاومت بالا در برابر خورندگی و مورد استفاده برای محفظه نگهداری سیالات با خورندگی متوسط
- دارای مقاومت بالا در برابر اکسیده شدن و مورد استفاده جهت مخازن نگهداری آب شرب در ظرفیتهای بالا و برخی سیالات همانند محلولهای استریلیزه که کاربرد بهداشتی دارد.
- مقاومت بالا در برابر اسیدهای میانی
- جزء مخازن خوب در کاربریهایی که جهت نگهداری و عمل آوری مایعات استفاده میگردند، محسوب میگردد.
استیل گرید 316
دومین استیل مورد استفاده در صنایع و مخازن مورد نظر ما استیل گرید 316 میباشد. این رده به دلیل دارا بودن مقادیر بالای نیکل و مولبیدن دارای مقاومت بسیار بالا در برابر خوردگی و قیمت بالاتر از 304 میباشد.
ویژگیهای ورق استنلس استیل گرید 316
آلیاژ استیل گرید 316 دارای مقادیری مولیبدن در ترکیب خود میباشد که این عنصر به آلیاژ مذکور امکان مقاومت در برابر یونهای کلرید را می دهد. مخزن استیل که از آلیاژ گرید 316 ساخته میشود از نوع آستنیت میباشد.
در ادامه به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی این آلیاژ و این نوع مخازن میپردازیم که شما با مطالعه خواص این آلیاژها به راحتی میتوانید تشخیص دهید که مخزن استیل خود را از چه ورقهایی انتخاب کنید:
- مخازن استیل گرید 316 حاوی 0.08 درصد کربن، 2 درصد منگنز، 0.045 درصد فسفر، 0.030 درصد گوگرد، 0.75 درصد سیلیسیم، 18-16 درصد کروم، 10تا14 درصد کروم، 2 تا 3 درصد مولیبدن، مقدار متعادلی آهن و 0.01 درصد نیتروژن میباشد.
- به دلیل وجود مولبیدن قدرت مقاومت بسیار بالایی در برابر خاصیت خورندگی ترکیبات شیمیایی از قیبل اسیدهایی همچون سولفوریک، هیدرو کلریک، اسید استیک، اسید فورمیک، اسید تانتاریک، کلرید سولفات و آلکابین ها دارد.
- دارای استحکام بالا در برابر حرارت
- بهترین نوع آلیاژ در صنایع کاغذ، نساجی و عکاسی میباشد.
- دارای قدرت شکل پذیری عالی و آسان
- دارای قدرت جوش پذیری عالی به هر دو روش نفوذی و مقاومتی
- بهترین آلیاژ مورد استفاده در صنایع پتروشیمی و نفت و هیدرومتالوژی و صنایع کنترل آلودگی و…
تفاوت مخازن استیل 304 و 316
در کنار خواص بسیار جالب و موثر این دو رده از استیل، استفاده از آنها برخی مشکلات هم در پی خواهند داشت. برای مثال استیل گرید 304، در مقابل حمله کلریدها بسیار ضعیف بوده و دچار Cavity corrosion یا خوردگی حفرهای خواهد شد که این موضوع سبب میشود در محیطهای شور، در مجاورت آب دریا و موارد مشابه امکان استفاده از استیل 304 وجود نداشته باشد. استیل گرید 316 این مشکل را رفع نموده ولی در مقابل بدلیل ترکیبات ویژه خود خاصیت شکل پذیری بسیار پایینی دارد.
البته با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی و فناوری متالوژی این ایرادات وارد بر گریدها حل شده و گریدهای جدیدتر با خواص بهتر جایگزین آن شده است. اما مشکل جدیدی که به وجود می آید بالاتر رفتن قیمت تمام شده هر کیلوگرم از استیل با رویکرد جدید میباشد.
مزایای مخزن استیل
ورق استنلس استیل که متشکل از نیکل و کروم و کربن میباشد در ساخت مخازن مختلفی به منظور نگهداری سیالات و اسیدها و فرآوری محصولات به کار میرود. ورق استیل سری 300 با گریدهای 304، 316، 316L جزو پرمصرف ترین ورق در صنایع گوناگون میباشد.
استنلس استیل در حقیقت نوعی فولاد ضد زنگ میباشد. مخزن استیل نسبت به دیگر مخازن اعم از پلی اتیلن و فایبر گلاس یا همان پلاستیکی دارای مزایای بیشماری میباشد که در ذیل به آنها اشاره خواهیم نمود:
- تحمل فشار بالاتر
- دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ زدگی
- دارای ضریب انتقال حرارت و انبساط حرارتی بالا
- مخزن استیل به راحتی تمییز و شستشو داده میشود
- دارای مقاومت بالا در برابر گرما
مخازن استنلس استیل با آلیاژ 300 دارای ترکیباتی با درصدهای مختص هر گرید به مخازن نگیر یا بعبارتی غیر مغناطیسی معروف میباشند که در زیر بطور کلی هریک از عناصر و درصد تقریبی آنها را ذکر خواهیم نمود:
- کربن: 0.08 درصد
- منگنز: 2 درصد
- فسفر: 0.045 درصد
- سولفور: 0.03 درصد
- سیلیسیوم: 1 درصد
- کروم: 18 الی 20 درصد
- نیکل: 8 الی 10 درصد
ظرفیت مخزن استیل
رنج ظرفیتی مخازن استیل بسیار متنوع میباشد. به گونه ای که میتوان این مخازن را به سه دسته زیر تقسیم بندی نمود.
- مخزن استیل کوچک: 20 لیتری تا 500 لیتری
- مدلهای صنعتی: 500 لیتری تا 100 متر مکعب
- و مخازن استیل سنگین: 100 تا 500 متر مکعب
لازم به ذکر است مخازن استیل در هر ابعاد و ظرفیتی نسبت به نیاز پروژه قابل تولید میباشد.
شکل هندسی مخزن استیل
مخازن استیل در دو شکل کلی مکعبی و استوانه ای تولید میگردد. اما همانگونه که گفته شد در هر شکلی قابل ساخت میباشد که با نامهای زیر شناخته میشود.
- مخزن استیل استوانه ای (افقی و عمودی)
- مخازن استیل مکعبی
- مخزنهای استیل کروی
- مخروطی
- و ته قیفی
طراحی مخزن استیل
مخازن نگهداری و ذخیره سازی و عمل آوری از جنس استیل در طیف وسیعی تولید میگردند که بسته به کاربری، فشار کاری، نوع سیال و مقاومت حرارتی و… تولیدکنندگان مخازن استیل باید از استانداردهای خاصی در تولید این مخازن پیروی نمایند. در این قسمت پیشنهاد مینمائیم صفحه استانداردهای بازرسی مخازن استیل را مطالعه کنید تا در طراحی بتوانید تمامی پارامترهای تولید مخزن استیل با کیفیت را مد نظر قرار دهید.
طراحان به منظور تولید مخزن استیل باید به موارد زیر توجه نمایند:
- مواد مناسب در ساخت مخزن
یکی از فاکتورهای مهم در ساخت مخازن نوع آلیاژ مورد استفاده میباشد که مهندسان مواد و متالوژی شرکت سازآب در این مرحله وارد عمل میشوند و بسته به نوع کاربری و میزان فشاری که مخزن متحمل میشود و نوع سیال به جهت خورندگی و اکسیداسیون و همچنین شرایط دمایی سیال و… ورق مورد نظر را بعد از انجام تستهای گوناگون وارد خط تولید میکنند. اما انجام مراحل ساخت و شکل دهی آلیاژها به دانش مهندسان مکانیک و سیالات ما ارجاع داده میشود. اصولا انواع مخزن استیل از جنس کربن استیل، فیبر کربن، استنلس استیل و یا گالوانیزه گرم میباشد.
- فشار کاری وارده بر مخزن استیل
بررسی میزان فشار وارده به مخزن و پوسته آن توسط مهندسان مکانیک بررسی و محاسبه میگردد. علاوه بر محاسبه عددی، این تجربه مهندسان میباشد که میتواند به درستی مخازن مناسب هر سیال را تعیین نماید.
- نوع اتصالات و جوشکاری
نوع اتصالات و جوش کاری آنها ازقبیل دستی یا اتومات بودن آنها، جهت جوش، نوع الکترود و فیلترها، ضخامت لای جوش و… باید به دقت محاسبه و صورت پذیرد.
در این قسمت حتما مهندسان باید از برنامه WPS استفاده نمایند که بهترین روش اجرایی مهندسی مخازن میباشد و هدف از آن تعریف پارامترهای مهم در جوشکاریست و برای نوشتن آن از استانداردهای ASME IX و ASME II مهندسان آمریکایی استفاده می کنند.
فرآیندهای جوشکاری مانند SMAW , GTAW , SAW , GMAW و… که البته ممکن است در ساخت یک مخزن از یک یا چند روش بصورت تلفیقی استفاده شود.
- قدرت مورد نیاز بدنه مخزن استیل
قدرت بدنه مخزن و عمودی یا افقی بودن آن از اهمیت بالایی در طراحی آن برخوردار است.
- محل نصب مخازن استیل
اینکه مخزن استیل درکجا نصب شود مهم میباشد، بسته به اینکه این مخزن قرار است در زیر خاک یا در معرض هوای آزاد و یا درون مکانی سر پوشیده نصب شود مکانیزم طراحی متفاوت خواهد بود.
- پویایی مخزن
ثبات یا تحرک مخزن بر روی اندازه و وزن مخزن استیل اثر مستقیم خواهد گذاشت. سایر پارامترهای تاثیر گذار در طراحی مخازن استیل عبارتند از:
- شرایط جوی (اتمسفر) اطراف مخزن
- حجم سیال داخل مخزن
- نوع سیال درون مخزن
استانداردهای مورد استفاده در ساخت مخازن استیل
به منظور طراحی و تولید مخزن استیل گروهی از استانداردها وجود دارد که به چند مورد آن اشاره خواهیم کرد.
- فشار محیطی از بالای مخازن فولادی IPS-E-ME-100-92
- مخزنهای بزرگ با فشار کاری کم IPS-E-ME-110-92
- مخزن ذخیره سوخت IPS-E-ME-120-92
- مخازن با فشار بالا (ال پی جی) IPS-E-ME-130-92
تقسیم بندی مخازن استیل بر حسب تعداد جداره
مخزن استیل بستگی به کاربری و نیاز پروژه دارای تعداد جدارههای متفاوتی به شرح زیر میباشد:
- مخزن استیل تک جداره
- دو جداره
- و تانکر استیل سه جداره یا پروسس تانک
مخزن استیل تک جداره
مخازن تک جداره استیل همانطور که از نام آن مشخص است از یک جداره تشکیل شده و اغلب برای مصارف نگهداری مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع مخازن در هر ظرفیتی قابل ساخت میباشد.
این مخازن در مصارفی همچون صنایع غذایی، صنایع دارویی، صنایع نظامی و در کل هر صنعتی که نیاز به مخازن جهت نگهداری بهداشتی سیالات داشته باشند مورد استفاده قرار میگیرد.
مخزن استیل تک جداره نگهداری شیر، مخزن استیل نگهداری آب مقطر، مخزن نگهداری اسید، مخزن نگهداری آب ژاول، مخزن نگهداری روغن، مخزن تک جداره استیل باز
علاوه بر مخازن نگهداری تک جداره استیل، دسته دیگری از این مخازن تولید میگردد که بروی آن همزن (الکتروموتور و گیربکس) نصب میگردد.
همچنین مخزن تک جداره استیل گروه صنعتی سازآب قابلیت نصب تجهیزات زیر را دارا میباشد:
- کویل استیل منبع کویل دار
- المنت الکتریکی
- سایدگلاس
- آبنما
- دریچه منهول
- دستگاه CIP
- همزن – الکتروموتور – گیربکس
مخزن استیل دو جداره
مخازن دو جداره استیل دسته دیگری از مخازن استیل میباشد که توسط گروه صنعتی سازآب با انواع گریدهای استیل از جمله استیل 304 و 316 تولید میگردد.
مشخصا این نوع مخازن دارای دو جداره می باشند که سیال اصلی در جداره داخلی نگهداری یا پروسس میگردد و در بین دوجداره اصولا باید یک فرآیندی انجام گیرد که بررسی کلی آن خواهیم پرداخت.
در مخازن استیل بر خلاف مخازن پلی اتیلن دوجداره بودن به معنای مقاومت بالاتر بدنه و امثال آن نمیباشد بلکه وجود جداره دوم یا سوم در یک مخزن استیل به معنای انجام پروسه و فرآیندی بروی محصول نهایی است.
در برخی از مخازن استیل جداره دوم صرفا به عنوان یک کاور عمل مینماید. برای مثال بین دو جداره عایق حرارتی مثل پشم شیشیه قرار گرفته و جداره خارجی صرفا به عنوان یک کاور و بعضا جهت زیبا سازی بصری و بهداشتی انجام میگیرد.
نوع دیگری از مخازن استیل دو جداره برای انجام گرمادهی یا خنک کاری محصول اصلی استفاده میشود که در این حالت ما بین دوجداره مخزن یک مبدل حرارتی همچون کویل اسپیرال مسی یا استیل، ژاکت تخم مرغی، جریان آزاد هوا یا آب توسط بوشن ورودی و خروجی و… استفاده میگردد.
مخازن دو جداره استیل عموما به دو صورت زیر تولید و عرضه میگردد:
- مخزن استیل دو جداره همزن دار
- مخازن استیل ژاکت دار
مخزن استیل سه جداره (پروسس تانک)
مخزن استیل سه جداره که به صورت تخصصی با نام پروسس تانک شناخته میشود یکی از اقسام مخازن فلزی با متریال استنلس استیل میباشد که همانطور که از نام آن مشخص است، از سه جداره مجزا تشکیل یافته است.
همانند مخزن استیل 2 جداره جداره خارجی به عنوان کاور عمل مینماید. این جداره دارای پایین ترین ضخامت ممکن میباشد و عموما از ورق استیل 1.5 میلیمتری گرید 304 براق برای آن استفاده میشود.
مخازن سه جداره استیل عموما در کارخاتجات لبنی مورد استفاده قرار میگیرد و کاربرد آن انجام پروسس بر روی شیر خام جهت تولید فرآوردههای لبتی همچون کره، خامه و… میباشد.
جداره میانی یا جداره دوم پروسس تانک عموما مبدل شانه تخم مرغی قرار میگیرد که وظیفه گرمایش یا سرمایش سیال درون مخزن را بر عهده دارد. عمده قیمت تمام شده مخزن استیل سه جداره، شانه تخم مرغی آن میباشد.
جداره داخل یا جداره سوم محل نگهداشت سیال اصلی میباشد و میتواند از استیل گرید 304 و یا 316 انتخاب گردد. در مصارف لبنی، شیر در تماس با جداره داخلی میباشد.
اجزای تشکیل دهنده پروسس تانک
- جداره بیرونی یا کاور
- جداره میانی (شانه تخم مرغی)
- جداره داخلی
- دریچه بازدید از جنس استیل متصل به هر سه جداره
- الکتروموتور
- گیربکس
- همزن استیل
- ترمومتر
- فشار سنج
- شیر نمونه برداری
- شیر فشار شکن
- ورودی و خروجی
- درین یا شیر تخلیه
مشخصات فنی مخازن استیل
مخازن استیل تولیدی شرکت سازآب بر اساس آخرین تکنولوژی روز و استانداردهای جهانی طراحی و تولید شده اند. همانطور که در مطالب بالا هم ذکر شده است تنها محاسبات عددی و تکنیکال ملاک تولید مخازن با کیفیت نخواهد بود، ما تیمی حرفه ای متشکل از مهندسان مواد و متالوژی و مکانیک و سیالات و جوشکاران و برنامه نویسان و مونتاژکاران را درجهت ساخت انواع مخازن استیل به کاربسته ایم تا جزو معتبرترین برندهای ساخت مخازن استیل در بازار قرار گیریم و در جهت صحت گفته خویش میتوانید از طریق تماس و هماهنگی با ما از بزرگترین پروژهای صنعتی و سنگین بازدید نمایید.
شما میتوانید با تعیین شرایط زیر مخزن استیل مناسب کاربری خود را به دست طراحان ما بسپارید:
- حجم مخزن و فشار
- مکانیکال پولیش و الکترو پولیش سطح مخازن تا کمتر از ۱۰ میکرو اینچ Ra
- تعیین ثابت یا متحرک بودن مخزن
- مخروط، شیب و مقعر بودن کف مخزن استیل
- پویایی درب مخزن
- نوع ورودی و خروجی شامل سایز و محل استقرار
- پوشش سرمایشی و گرمایشی
- نصب لوازم جانبی مختلف شامل روشنایی، ساید گلاس، دستگیره، سنسور، شیرهای نمونه گیری، اتصالات در واحد تولید و واحد فنی تمامی مراحل ساخت مخزن استیل به لحاظ کیفیت بصورت دقیق کنترل و نظارت خواهد شد و ضمانت نامه کیفیت آن صدور میگردد.
ما مخازن استیل شما را به صورت اختصاصی طراحی می نماییم نه بصورت مونتاژ شده که از بزرگترین مزیت طراحی اختصاصی منابع استیل میتوان به هماهنگ سازی دقیق تولیدات ما با ظاهر پروژه شما و آزادی انتخاب شما اشاره نمود.
مخزن استیل همزن دار
مخازن استیل همزن دار یا میکسردار برای مخلوط کردن سیالات رقیق یا غلیظ با هم و اضافه نمودن انواع مواد به سیال درون مخزن به تدریج و در حین هم زدن کاربرد دارد. مخزن استیل همزن دار از استیل 304 و یا 316 ساخته میشود و بیشتر در کارخانه جات جهت رقیق نمودن اسیدها و یا ترکیب چند سیال متفاوت و برای تولید مواد تازه ترکیبی بکار میرود.
همچنین در مخزن استیل همزن دار توانایی گرم کردن سیالات جهت عمل آوری و مخلوط شدن بیشتر و یا رقیق کردن و غلیظ کردن سیال مورد نظر با آب یا بخار آب و یا المنت وجود دارد. مخازن استیل همزن دار بیشتر دوجداره یا سه جداره برای ایمنی بالاتر ساخته میشوند.
در طراحی و ساخت مخازن استیل میکسر دار، برای انجام عملیات میکس معمولا از یک المتروموتور با توان مشخص استفاده میگردد. در حالاتی که دور خروجی پایین (سیالات غلیظ با ویسکوزیته بالا) مورد نیاز باشد حتما باید از یک دستگاه گیربکس بهره جست. این گیربکسها دورهای متفاوتی همچون 30 در دقیقه، 60، 45، 90، 110، 400 و… دور در دقیقه خواهند داشت.
مخزن استیل دست دوم
بسیاری از کارخانجات و تولیدکنندگان بدلیل اینکه استیل برای سالهای سال قابل استفاده است و هیچگونه آسیبی بدلیل استفاده در هر شرایطی نمیبیند بدنبال مخزن استیل دست دوم میباشند.
با توجه به اینکه سازآب یک کارخانه تولید کننده مخازن استیل میباشد بهیچ عنوان در امور واسطهگری شرکت نمینماید لیکن تقاضا دارد از ما تقاضای مخزن استیل دست دوم ننمائید.
نکته مهم دیگر ساخت مخزن استیل کوچک میباشد که بدلیل زمان بر بودن فرآیند تولید و عدم وجود وقت کافی توسط این شرکت تولید نمیگردد. لذا از شما تقاضا داریم در خصوص مخزن استیل کوچکتر از 500 لیتر از این شرکت استعلام قیمت ننمائید.
خرید مخزن استیل
مخازن استیل از گذشته تاکنون همیشه بازار ویژه خود را در بین مشتریان داشته است. این مخازن به سبب افزایش قیمت روز افزون و وابسته به بازار جهانی آهن از قیمت بالایی نسبت به دیگر مخازن نگهداری سیالات برخوردار است اما در بسیاری از کاربریها خرید مخازن استیل امری اجتناب ناپذیر است، چرا که مخازن پلی اتیلن و فایبرگلاس از لحاظ تحمل حرارت و ضریب انتقال گرما و مقاومت در برابر مواد خورنده در صنایع بزرگ ناکارآمد میباشند.
اما مهمترین ملاکهای برتری مخزن استیل نسبت به سایر مخازن عبارتند از:
- طول عمر بالا و مقاومت در برابر عوامل جوی
- تطبیق پذیری بالا
- مقرون به صرفه بودن به لحاظ عدم نیاز به شرایط خاص نگهداری
- این مخازن چون از ورق استیل ساخته شدهاند بنابراین قابل بازیافت می باشند.
خریداران عزیز باید قبل از خرید مخزن استیل حتما به مواردی از قبیل جنس و متریال مورد استفاده در ساخت، طراحی و سطح بازرسی، انواع تستهای صورت پذیرفته بر روی مخزن و… توجه نمایند.
مخزن استیل 5000 لیتری
- استفاده از ورق 304 با ضخامت 2 میلی متر
- کف عدسی با ضخامت 2 میل
- بالای عدسی 1 و نیم میل
- دارای 3 بوشن
- 4 پایه به طول 20 سانتیمتر
مخزن استیل همزن دار 10000 لیتری سازآب
- استفاده از ورق استیل 304 به ضخامت 2میل
- ارتفاع 5000 سانتیمتر
- قطر مخزن 1600 سانتیمتر
- دارای الکتروموتور 2 اسب
- دارای بوشن خروجی 2 اینچی
- درب نیمه بازشو
- 4 پایه تمام استیل 40 سانتیمتر
مخزن استیل دوجداره 10000 لیتری
- ورق استیل 304
- عدسی جداره خارجی به ضخامت 4 میل و جداره داخلی 3 میل
- مجهز به 9 دور کویل میباشد.
- دارای درب نیمه بازشو و اتصالات از جنس استیل میباشد.
- ارتفاع دیواره جداره داخلی 150 سانتیمتر و قطرآن 89سانتیمتر
- ارتفاع جداره دوم مخزن استیل 170 سانتیمتر و قطر آن 400 سانتیمتر
- دارای دو عدد بوشن 1 اینچی ورود و تخلیه مواد بین 2جداره و 2 عدد بوشن در جداره داخلی
- دارای 4 پایه به طول 60 سانتیمتر میباشد.
قیمت مخزن استیل
بمنظور استعلام قیمت مخزن استیل چند پارامتر می باید در اختیار تیم طراحی شرکت ساز آب قرار گیرد:
-
- ظرفیت مخزن استیل که دقیقا مطابق است با حجم مخزن مورد نیاز جهت انجام عملیات
- نوع سیالی که درون مخزن نگهداری میشود تاثیر مستقیمی بر قیمت مخازن استیل دارد.
- اسیدی یا قلیایی بودن مواد درون مخازن نیز قطعا باعث افزایش یا کاهش قیمت مخزن خواهد شد.
- پایه دار بودن یا نبودن مخازن باعث افزایش و یا کاهش قیمت مخازن خواهند شد.
- وجود یا عدم وجود نردبان بهنگام طراحی باعث کاهش یا افزایش قیمت مخزن استیل خواهند شد.
- عمودی یا افقی بودن مخزن نیز بدلیل نیرویی که به زیر شکم مخازن افقی وارد میکند باعث میشود قیمت مخزن استیل افقی از قیمت مخازن عمودی بیشتر باشد.
نکته ای که در انتها لازم میدانم به آن اشاره نمایم استفاده بیش از حد از مخازن استیل در ساخت مخزن اسید میباشد. بدین منظور حتما به صفحه مخازن اسید سازآب سر بزنید و در این خصوص کسب اطلاعات نمائید.
در انتهای چنانچه علاقه دارید قیمتهای بروز جهانی مخازن استیل را با قیمتهای داخل کشور مقایسه کنید، می توانید روی لینک زیر کلیک کنید و به این مهم دست یابید.
وقت تون بخیر . مخزن استیل مکعبی میخام تعداد بالا با ابعاد 50 در 50 در 50 یعنی مخزن استیل مکعب مربع . شما مخزن استیل کوچک هم می سازین؟ واسه اسید سولفوریک می شه از استیل 316 مخزن ساخت ؟
سلام وقت شما بخیر اگر تعداد درخواست تون زیاد باشه بله طراحی و تولید میشه براتون
لطفا با شماره 09123837042 در تماس باشین یا پیغام بدین در اسرع وقت کارشناسان ما باهاتون تماس بگیرن ممنونم
سلام
من به مخزن پروسس همزن دار با ظرفیت ۱ مترمکعب جهت پاستوریزه کردن شیر نیاز دارم.
سلام وقت بخیر لطفا با شماره 09123837042تماس بگیرین تا براتون پیش فاکتور ارسال بشه